De maximale grootte van Back-up configureren

U kunt de maximale grootte van Back-up configureren. De grootte van Back-up is standaard onbeperkt. Wanneer de maximale grootte is bereikt, verwijdert Kaspersky Endpoint Security automatisch de oudste bestanden uit Back-up.

Zo configureert u de maximale grootte van Back-up:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenRapporten en Opslag in het venster met de programma-instellingen.

Back-upinstellingen

3. Als u de grootte van de back-up wilt beperken, selecteert u het selectievakje Beperk de grootte van Back-up tot N MB in het blok Back-up. Geef de maximale grootte van Back-up.
  4. Sla uw wijzigingen op.